Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Белла Хадід повернулася на червону доріжку Каннського кінофестивалю

Факти

Марія КАЛУШ
26 травня 11:10
239
Джерело: Газета "Життєві історії"

Белла Хадід у новій сукні

Белла Хадід повернулася на червону доріжку Каннського кінофестивалю

Життєві історії

 

 

Модель Белла Хадід повернулася на червону доріжку Каннського кінофестивалю. Вона презентувала фільм «Учень» після річної перерви в кар’єрі. Востаннє зірка дефілювала у Лас-Вегасі в березні 2023 року.

 

27-річна супермодель продемонструвала свою витончену фігуру в прозорій коричневій сукні, яка підкреслила її вигини. Модель поєднала сукню з темно-коричневими туфлями на підборах, блискучими каблучками Chopard і золотими сережками. Сукня демонструвала ліф із прозорої тканини та спідницю в тон, яка закінчувалася трохи нижче її колін. 

 

 

Шанувальники моделі можуть пригадати, як перед прем’єрою фільму «Три поверхи» на фестивалі 2021 році Хадід ефектно вийшла в сукні Schiaparelli. Сукня відкрила її груди, проте Хадід зберегла скромність завдяки унікальному яскравому намисту. 

 

Хадід поділилася своїм зображенням у сукні в новій публікації для своїх 61 мільйона підписників в інстаграмі. Шанувальники в розділі коментарів похвалили її зовнішність і привітали з поверненням на червону доріжку. «Ми раді знову бачити вас на червоній доріжці! Ми дуже скучили за вами»,  прокоментував один. Інший дописувач додав: «Приємно бачити вас знову в Каннах, красуне!!! Ви маєте неперевершений вигляд». 

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter