Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Белла Хадід показала нові модні ансамблі на вулицях Нью-Йорка

Факти

Степан СЕМКІВ
14 липня 11:40
309
Джерело: Газета "Життєві історії"

Белла Хадід у Великому Яблуку

Белла Хадід показала нові модні ансамблі на вулицях Нью-Йорка

Життєві історії

 

 

Модель Белла Хадід продемонструвала своє особисте відчуття стилю у двох модних ансамблях під час виходу в світ у Нью-Йорку в п'ятницю. 27-річна супермодель, яку нещодавно бачили в автобусі в джинсових шортах Daisy Duke, була зайнята, насолоджуючись літнім сезоном у Великому Яблуку.


Під час швидкого обіду з друзями красуня виставила напоказ свої підтягнуті ноги в чорних шортах з мікрошкіри та чорному топі з глибоким декольте спереду. Додатково вона взула чорні чоботи до колін, які гармоніювали з монохромною кольоровою гамою вбрання. Її русяве волосся було розпущене набік і легкими хвилями спадало на плечі.


Через праве плече Хадід носила чорну сумочку. Вона доповнила образ масивними срібними сережками, а також намистом з великою срібною круглою підвіскою. 

 


Белла також обрала пару чорних окулярів овальної форми і несла в руці дві подарункові сумки, прогулюючись тротуаром галасливого міста. Теплі рум'яна додали вилицям сяйва, а на губи модель нанесла нюдовий відтінок як завершальний штрих. 


Зірка сяяла веселою усмішкою і привітно махала рукою, коли шанувальники вітали її, як вона прямувала до наступного пункту призначення.  


Також у п'ятницю модель змінила вбрання, коли знову вийшла на Мангеттен і з'явилася на публіці в білому топі з принтом, на якому спереду був вишитий напис Here Comes Trouble ("Ось і неприємності"). 


Вона одягла темно-зелені шкіряні штани з мерехтливими сірими прикрасами у вигляді полум'я на матеріалі, що надавало їм неповторного блиску. Через ліву руку була перекинута велика чорна шкіряна сумка, а на голові у Белли була нова пара чорних сонцезахисних окулярів.

 


Белла намагається викроїти час у своєму щільному графіку, і в четвер її також бачили у Великому Яблуку, коли вона завітала на рекламний захід для Adidas. Щоб відсвяткувати запуск нової кампанії бренду, модель одягла спортивний образ червоно-білий трикотаж від Adidas. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter