Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Белла Хадід із бойфрендом здивувала шанувальників своїм гардеробом

Факти

04 травня
240

Белла Хадід і її коханий

Белла Хадід із бойфрендом здивувала шанувальників своїм гардеробом

 

 

Белла Хадід, американська супермодель, милувалася своїм пресом у кроп-топі та рваних шкіряних штанях на гала-презентації. Поруч із нею стояв її ковбой – Адан Бануелос.


Приголомшлива 28-річна модель продемонструвала свою струнку статуру в білому короткому топі та рваних чорних шкіряних джинсах, тримаючись за руки зі своїм бойфрендом. Вона також накинула витончену чорну байкерську куртку. А особливо привабливою була її осяйна усмішка.

 

 

Белла та Адан почали зустрічатися відносно недавно, торішньої осені. Варто зазначити, що її новий бойфренд — відомий, багатий і спадковий американський ковбой мексиканського походження. Його життя — це коні, яких він безмежно любить.


На одному із зображень Хадід можна було побачити в білому укороченому топі з накидкою, яка спадала ззаду. Вона позувала на тлі красивих світлих квітів, її пасма були зачесані назад від обличчя і спадали лагідними хвилями. 


Белла Хадід — відома американська супермодель із дуже бурхливим особистим життям. У її скарбничці є аж п'ять нагород «Модель року» та контракт із найбільшим у світі модельним агентством IMG Models.

З квітня 2015 року Белла зустрічалася з американським співаком The Weeknd. Наприкінці 2016 року стало відомо, що «Ейбел та Белла порвали стосунки через дуже щільний графік роботи зірок. Досі вони підтримують  дружні стосунки.
У липні 2020 року Хадід почала зустрічатися з арт-директором Марком Калманом. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter