Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Бейонсе та її чоловік бояться скандалу з їхнім другом Дідді

Факти

Марія КАЛУШ
07 червня 16:29
189
Джерело: Газета "Життєві історії"

Бейонсе і репер Шон Комбс

Бейонсе та її чоловік бояться скандалу з їхнім другом Дідді

Життєві історії

 

 

Бейонсе повернулася в інстаграмі у четвер увечері на тлі припущень, що її тижнева відсутність у рекламі якось пов’язана з репером Дідді (Шоном Комбсом).

 

32-разова володарка премії «Ґреммі» показала безліч гламурних знімків, на яких вона розгойдується в бежевому ковбойському капелюсі та пишній замшевій сукні.

 

Дідді, Бейонсе та її чоловік Джей-Зі

 

Бейонсе, схоже, «зникла» після випуску свого нового альбому Cowboy Carter торік у березні, і вона не відвідувала жодної червоної доріжки після церемонії вручення музичних нагород iHeart Radio Music Awards 1 квітня.


Інсайдер видання припускає, що і Бейонсе, і її чоловік Джей-Зі, 54, «ховаються» на тлі скандалу із сексуальним насильством свого опального друга Шона Комбса. Крім того, інсайдер припускає, що пара настільки «нервує», щоб не привернути увагу до своїх зв’язків із Дідді, що Бейонсе навмисно нехтує промо «Ковбоя Картера».


Наразі 54-річний Комбс стикається з вісьмома судовими процесами, пов’язаними зі звинуваченнями у зґвалтуванні, фізичному насильстві, секс-торгівлі, рекеті та інших серйозних злочинах, які охоплюють 30 років його діяльності.


У березні в особняку музичного магната в Лос-Анджелесі та Маямі агенти внутрішньої безпеки провели обшук у рамках розслідування про секс-торгівлею, яке може закінчитись офіційним звинуваченням репера. 


У травні було оприлюднено жахливе відео, на якому показано, як Комбс жорстоко нападає на свою тодішню дівчину Кессі Вентуру в коридорі готелю 2016 року. Кессі, яка була у стосунках з Комбсом упродовж десяти років, звинуватила його у зґвалтуванні та фізичному насильстві в масштабному судовому процесі в листопаді 2023 року, який через день було врегульовано на 30 мільйонів доларів.


Cowboy Carter Бейонсе вийшов 29 березня, за три дні після скандалу з Дідді. Два тижні пісня співачки поспіль очолили чарт альбомів Billboard 200. З піснями за участю Майлі Сайрус, Доллі Партон і Віллі Нельсона Бейонсе також увійшла в історію як перша темношкіра жінка, яка очолила чарти кантрі-альбомів.


«Це мав бути час Бейонсе, оскільки її довгоочікуваний кантрі-альбом вийшов [усього] два місяці тому, — сказало джерело Page Six. — І все ж її ніде не видно. Альбом пропадає, а Джей і Бі не насолоджуються славою і успіхом».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter