Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Батько": нова українська драма

Афіша

25 липня
169

Нова кінокартина

"Батько": нова українська драма

"Батько" — українська психологічна сімейна драма із вкрапленнями детективу, яка розповість щемку історію про батька та сина. Стрічка вийде на великі екрани 27 липня 2023 року.


У фільмі йтиметься про успішного адвоката Влада Артем’єва, який уже 25 років не спілкується з батьком. Одначе раптова смерть старого змушує змінити погляди сина та повернутись до рідної домівки на березі Азовського моря. Він поступово втягується у справу та починає особисте розслідування загибелі батька, тим часом відкриваючи скриньку зі своїми демонами, що росли всі попередні роки. Саме зараз Влад повинен розібратись із ними, примиритись і покінчити з минулим, щоб нарешті вже поглянути у майбутнє. 


Режисером фільму став Олександр Кобзар. До слова, це його дебютна режисерська робота. Також він виступив продюсером і зіграв головну роль. Олександр відомий, зокрема, за повнометражними кінокартинами, як-от "Пульс", "Поводир", "Скажене весілля".


Також у стрічці гратимуть Богдан Бенюк, Ксенія Баша, Сергій Сміян, Прохор Кобзар та інші.

 

Скриншот із трейлера 


"Батько" — цілком незалежний від держави проєкт, себто реалізовували його за кошти різних осіб, без бюджетних грошей.


"Для мене це кіно про повернення до самого себе. Про прийняття себе як частини світу, який був до мене і який через мене піде далі. Ми приходимо в цей світ, стаємо чиїмись синами, а потім ми стаємо чиїмись батьками. Що означає "Я — син свого батька“? Це означає, що я не одиниця, що носиться в хаосі. У мене є коріння в роді та в родоводі всього людства. Я вкорінений у людстві. Я вкорінений на землі, у повітрі, у природі — у всьому", — розповів Олександр Кобзар.


Додамо, що частина знімань відбувалась у містах, які нині є тимчасово окупованими, — у Бердянську, Генічеську та на березі Азовського моря.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter