Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Баррі Кеоган, схоже, спростував чутки про розлучення із Сабріною Карпентер

Факти

Марія КАЛУШ
18 серпня 13:06
104
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Баррі Кеоган і його дівчина

Баррі Кеоган, схоже, спростував чутки про розлучення із Сабріною Карпентер
Зірка кіно Кеоган і кохана дівчина

Життєві історії

 

 

Шанувальники Кеогана були розбиті горем після того, як зіркова пліткарка DeuxMoi поділилася інформацією про те, що дует розійшовся. У своєму інстаграмі анонімна «пліткарка» DeuxMoi поділилася повідомленням, надісланим їй, у якому йшлося: «Сабріна та Баррі розлучилися».


Але вже за дві години 31-річний Баррі розвіяв побоювання, вподобавши пост 25-річної співачки гурту «Еспресо» у спідній білизні. 


Зірка серіалу «Солоний опік» Баррі був серед 1,6 мільйона шанувальників, яким сподобався приголомшливий знімок, на якому Сабріна одягнула крихітні блідо-блакитні трусики і підв'язку.


Вона зазвичай не говорить про свої гучні стосунки з актором, але Сабріна зробила рідкісну заяву про їхній роман в інтерв'ю журналу Variety, опублікованому на початку цього місяця. Співачка розвіяла припущення шанувальників, які припускали, що її майбутній альбом Short N' Sweet може містити тексти, натхненником яких став актор Солтберн.


Вона також розповіла про те, як це було для номінанта на премію «Оскар» знятися в головній ролі у кліпі на пісню Please Please Please. Співачка Espresso, можливо, розчарувала деяких шанувальників, які сподівалися отримати більше інформації про її стосунки, коли зізналася, що намагається уникати актуальних тем для своїх текстів.

 


Хоча вона може отримати більше ясності з достатньою дистанцією, затягнутий процес написання пісень, здається, зумовив деякі занепокоєння в студії.


Незважаючи на те, що Сабріна стверджує, наче вона зосереджена на тому, що відбувається в дзеркалі заднього виду, вона зняла свого хлопця-актора в кліпі на пісню Please Please Please, в якій є слова про хлопця-актора.


За її словами, Баррі повністю погодився на знімання кліпу, оскільки вже був фанатом цієї пісні.  «Він любив цю пісню. Він одержимий текстом, і я дуже вдячна йому за це», розповіла Сабріна.


Вона також знайшла хвилинку, щоб заспівати хвалу Баррі після численних визнаних фільмів, враховуючи «Банши з Інішеріна», який приніс йому номінацію на премію «Оскар» за найкращу чоловічу роль другого плану. «Не хочу здатися упередженою, але я вважаю його одним із найкращих акторів цього покоління, сказала співачка. Тому, побачити його на екрані з моєю піснею як саундтрек зробило відео ще кращим і ще більш особливим».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter