Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Баррі Кеоган підтримав Сабріну Карпентер на музичному фестивалі

Люди

13 квітня
70

Баррі Кеоган із коханою дівчиною

Баррі Кеоган підтримав Сабріну Карпентер на музичному фестивалі

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Баррі Кеоган, ірландський актор і бойфренд Сабріни Карпентер, похизувався своєю статурою на пре-паті Coachella. Він приїхав підтримати співачку під час її дебютного виступу на музичному фестивалі. 31-річний ірландський актор вийшов у білій майці Versace і шортах Burberry. Зірка Saltburn одягнув темні сонцезахисні окуляри та білі кросівки, які захистили від пустельної спеки.

 

 

Найяскравіші зірки музики вийшли на сцену фестивалю: Алессандра Амбросіо, Голлі Бейлі та Карруче Тран, Гвен Стефані, Лана Дель Рей.

 

Згодом Баррі помітили серед глядачів, які підтримували попзірку Карпентер. Вона запалювала глядачів своїми піснями на сцені культового щорічного фестивалю. 

 

Поява пари, яку вперше пов'язали в грудні, відбулася після того, як Сабріна розповіла про своє сексуальне життя з Баррі в дещо непристойній розмові. Зірка сказала, що її сприймають як відверто сексуальну, але вона насправді не така, як вважають. Карпентер мовила: «Моє завдання зараз полягає в тому, щоб не завагітніти. Я живу своїм життям. Тож моя сексуальна порада усім: бути розважливим і використовувати свій захист». 

 

Лана Дель Рей, відома своїм хітом Summertime Sadness, востаннє виступала на Coachella 10 років тому, 2014-го, і це буде її перший хедлайнер. «Я дуже рада стати хедлайнером. Це смішно, тому що до того дня, як я востаннє була на фестивалі, минуло 10 років і це божевілля», — сказала співачка Vogue.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter