Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Артем Пивоваров звернувся до невдоволеного глядача на концерті

Факти

25 липня
98

Артем Пивоваров звернувся до невдоволеного глядача на концерті

Артем Пивоваров — український співак і продюсер, посварився на концерті 23 липня в Чернівцях із невдоволеним глядачем та запросив його на сцену. Про це повідомляє регіональне медіа "Конкурент TV".


Популярний артист зупинив концерт, бо один із шанувальників під час виступу постійно показував перевернутий донизу великий палець, себто дизлайк, виказуючи своє невдоволення. 

 

Фото: https://www.instagram.com/pivovarovmusic/


Таке ставлення та реакція на музику обурила Артема, тож він запропонував піднятись на сцену та додав, що фонограму завжди можна увімкнути, щоб заспівати.


"Іди сюди! Ти показуєш увесь вечір ось так (дизлайк — STORRISS). Іди сюди, на сцену, будь ласка. Нумо, друже. Чи мені прийти до тебе? Сміливіше, чи ти не про сміливість? Ти думаєш, що не заважаєш? Це типу клас, але в інший бік? Якщо хочеш спробувати, немає питань. Фонограма завжди до твоїх послуг", — звернувся артист до фаната.


Додамо, що Пивоваров часто їздить у тури в різні країни та міста, щоб збирати на Збройні сили. Нещодавно він повернувся з чергового європейського вояжу, де зумів зібрати на армію значну суму. Артистові вдалось придбати аж п'ять автівок.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter