Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Арнольд Шварценеґґер заявив, що він, попри все, любить колишню дружину

Факти

27 вересня
139

Арнольд Шварценеґґер заявив, що він, попри все, любить колишню дружину

Арнольд Шварценеґґер — 76-річний американський актор австрійського походження, розповів про свої стосунки з колишньою дружиною Марією Шрайвер і що, навіть попри розлучення, однаково поважає її та любить. Про це повідомляє видання People.


Під час інтерв’ю "Термінатор" розповів, що він усе ще любить свою колишню дружину, з якою був одружений від 1986-го до 2021 року. Він також заявив, що "розділ з Марією триватиме завжди" і що для нього "немає жодної причини відчувати щось інше, крім любові до неї".


"Залізний Арні" визнав, що його дії в минулому призвели до розривання стосунків із 67-річною журналісткою, з якою він має чотирьох дітей: 30-річного Патріка, 26-річного Крістофера, 33-річну Кетрін та 31-річну Крістіну.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Ми ніколи не залишали перший розділ, тому що пам’ятайте: у нас не було ворожнечі. У нас не було бійки. Це просто мій біс, чи не так?" — пояснив актор.

 


Варто зазначити, що подружжя розлучилося неофіційно вже 2011 року після того, як стало відомо, що колишній губернатор штату Каліфорнія має 25-річного позашлюбного сина Джозефа від колишньої покоївки родини Мілдред Баени.


Арнольд також згадав, що він і колишня дружина вирішили зосередитись на добробуті їхніх дітей після розлучення. 

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


"Вона сказала: "Добре, це те, що є“ і потім вона вирішила розірвати стосунки, тому це було її рішення. Але ми дуже чітко визначилися, що діти не повинні страждати через це", — доповнив Шварценеґґер. 


Нагадаємо, нещодавно культовий бодибілдер отримав травму руки на тренуванні у спортзалі.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter