Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Арнольд Шварценеґґер розповів, як суворо покарав колись сина

Люди

03 жовтня
127

Арнольд Шварценеґґер розповів, як суворо покарав колись сина

Арнольд Шварценеґґер — 76-річний американський актор австрійського походження, зізнався, що одного разу викинув матрац сина Патріка в басейн, щоб провчити його, адже той не застелив ліжко. Про це повідомляє видання People.


Легендарний бодибілдер поділився історією, як намагався виховувати свого вже 30-річного сина Патріка, коли той був іще хлопчиком.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Порівнюючи з тим, як я ріс, то я був поблажливим. Але думаю, що за американськими стандартами, напевно, був суворим", — пригадав Залізний Арні під час вечірнього шоу.

 

Арнольд та син Патрік


До слова, колишній губернатор штату Каліфорнія прийшов на програму, щоб прорекламувати свою книжку "Будь корисним: сім інструментів для життя".


"Мій син не застелив ліжко. Він доручив своїй няні застелити ліжко, що було заборонено", — доповнив актор.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Арнольд також розповів, що діти мали самі виконувати хатні справи, як-от застеляти ліжко, прати власний одяг і прибирати у ванних кімнатах:


"Отож одного разу я прийшов, і ліжко було настільки бездоганно заправлене, що я подивився на нього і запитав: "Патріку, ти це зробив?", а він у відповідь: "Ні, я цього не робив". Тож я схопив матрац, відчинив двері й кинув його з балкона в басейн! Це дає приклад. Йому довелося тягнути це нагору, матрац і подушки — я все викинув".


Нагадаємо, що в зірки фільмів "Термінатор" є п’ятеро дітей: 33-річна Кетрін, 32-річна Крістіна, 26-річні Патрік і Крістофер, а також позашлюбний 26-річний Джозеф. Також у нього є внуки.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter