Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Ґранде та її новий бойфренд

Факти

04 вересня
154

Аріана Ґранде та її новий бойфренд

Аріана Ґранде — американська співачка та акторка, після нещодавнього розлучення з чоловіком Далтоном Гомесом знайшла нового бойфренда, актора Ітана Слейтера. Про це повідомляє журнал ELLE.


Попзірка знайшла нове кохання — Ітана Слейтера, талановитого актора і співака. Він відомий своєю роллю у бродвейському мюзиклі "Губка Боб Квадратні Штани", в якому глядачі  полюбили його за неймовірні виступи.


Зірка розлучилась із чоловіком, елітним рієлтором Далтоном Гомесом, через непорозуміння та різний світогляд, адже йому потрібно постійно перебувати у Лос-Анджелесі, а вона їздить із турами та виступами всім світом.

 

Фото із відкритих джерел | Ітан Слейтер

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


До того ж її ймовірний новий хлопець теж нещодавно розлучився зі своєю дружиною Ліллі Джей. Той факт, що Етан та Аріана почали зустрічатися відразу після розлучень зі своїми попередніми партнерами, зумовило багато обговорень і суперечок.


Фотографії Ітана та Аріани разом з'являлися у медіа вже декілька разів, проте жодна не підтвердила статус їхніх стосунків. Вони намагаються зберігати конфіденційність, тож поки не відомо, чи справді між ними романтичний зв'язок.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для усіх знаків Зодіаку


Наразі Ґранде та Слейтер перебувають у Великобританії, де знімаються в кіноадаптації мюзиклу "Wicked".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter