Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Гранде отримала неприємні відгуки її шанувальників про сукню

Факти

Марія КАЛУШ
16 жовтня 10:31
593
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Аріана Гранде та її новий образ

Аріана Гранде отримала неприємні відгуки її шанувальників про сукню
Невдалий образ співачки

Життєві історії

 

 

Промотуючи свою довгоочікувану появу на Saturday Night Live, Гранде обрала коричневу шкіряну мінісукню з показу JW Anderson навесні 2025 року. Сукня була зі структурованою спідницею, яка, здавалося, піднімалася вгору, створюючи цікаву ілюзію.


Побіжний погляд на розділ коментарів до посту в інстаграмі показав, що її шанувальники не були в захваті від вибору стилю, деякі з них назвали вбрання «невдалим». Решта ансамблю була простою: верхня частина з глибоким декольте й товстими бретелями.

 


Для гламуру Аріана обрала нейтральний образ, нафарбувавши очі ніжно-білими тінями з відтінком коричневого в зовнішніх куточках. Останніми штрихами стали підкручені вії, хайлайтер на кінчику носа та рожева помада. Вона уклала волосся в зачесаний назад пучок, дозволивши сукні та обличчю зайняти центральне місце на сцені.


Але і гламур не врятував її образ, а деякі користувачі навіть закликали «звільнити стиліста». Коментарі шанувальників: «Ця сукня жахлива». «Це ніяк не лестить». «Як капелюх-сортувальник з Гаррі Поттера».
Однак деякі шанувальники захистили її образ і висловили, наскільки приголомшливий вигляд вона має, незважаючи на просту сукню. «Мені подобається, наскільки стильна і проста ця сукня, і Аріана в ній приголомшлива».

 


Іншим вбранням, яке вона вдягла під час показу, була драматична сукня з відкритими плечима, прикрашена пастельно-рожевими деталями з тюлю від голови до п'ят.


Другий рожевий ансамбль вінтажна атласна мідісукня Thierry Mugler з декольте без бретелей, корсетним ліфом і закругленою спідницею-балон, що дала кивок популярному тренду на спідниці-бульбашки.


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter