Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Ґранде має серйозні стосунки з новим бойфрендом Ітаном Слейтером

Факти

15 листопада
296

Аріана закохана в Ітана

Аріана Ґранде має серйозні стосунки з новим бойфрендом Ітаном Слейтером

ЗІРКИ

 

Аріана Ґранде — американська співачка, та її коханий, актор Ітан Слейтер, стають усе ближчими, адже вони познайомились із родинами одне одного. Про це повідомляє Us Weekly.


"Стосунки Ітана та Аріани складаються дуже добре, і вони обоє занурені в життя одне одного", — повідомило джерело виданню.


Окрім того, інсайдер доповнив, що зіркова пара вважає "пріоритетом" бути "суперсімейними й любити це одне в одному". До того ж, як повідомляють, сім’я Ґранде схвалює її нові стосунки.

 


Найближчі люди Аріани "обожнюють його і вважають, що він ідеально підходить для неї", і вони вважають, що Ітан "врівноважений, вмотивований, професійний та надзвичайно поважає її кордони та професію. Джерело зазначило, що у пари є багато спільного підґрунтя, яке їх об’єднує, "особливо театральність".


"Вони трохи дурненькі, в глибині душі театральні фанати. Їй це подобається в ньому. Це взаємно. Їхні стосунки процвітають. Це легко і без драми", — сказав інсайдер.


Нагадаємо, що, за інформацією, Аріана заборонила своїм друзям говорити про Ітана, адже у неї триває шлюборозлучний процес.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter