Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аріана Гранде і Синтія Еріво розділять категорії премії «Оскар»

Люди

Степан СЕМКІВ
17 вересня 06:38
150
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Аріана Гранде у мюзиклі «Зла»

Аріана Гранде і Синтія Еріво розділять категорії премії «Оскар»
Аріанна Гранде в ролі Глінди

Життєві історії

 

 

Дві актриси, які зіграли головні ролі у «Злій» довгоочікуваній екранізації бродвейського мюзиклу Джона М. Чу, яку студія Universal випустить у національний прокат 22 листопада, не змагатимуться в одній акторській номінації в цьому сезоні нагородження, повідомляє The Hollywood Reporter.

 

Мюзикл розповідає про двох відьом із країни Оз. Його сюжет починається до і продовжується після того, як головна героїня Баума, Дороті Ґейл, прибуває в Оз із Канзасу. 
«Зла» розповідає історію двох незвичайних подруг, Ельфаби (пізніше відомої як Зла Відьма Заходу) і Глінди (пізніше відомої як Глінда Добра). Їхня дружба руйнується через протилежні характери, погляди, однаковий любовний інтерес, реакцію на корумпований уряд Чарівника. 

 


Вирішено висунути Синтію Еріво, володарку «Ґреммі» та номінантку на «Оскар», яка зіграє Ельфабу (яка стане Злою Відьмою Заходу), в категорії головної жіночої ролі. Американська співачка, акторка і володарка премії «Ґреммі» Аріана Гранде зіграє роль Глінди (яка стане Доброю Відьмою). Її висунуть у категорії другорядних ролей.


Цей шлях відрізняється від того, який нав'язав оригінальній бродвейській постановці Адміністративний комітет премії «Тоні» 20 років тому. Тоді Ідіна Мензел, яка створила Ельфабу, і Крістін Ченовет, яка створила Глінду, змагалися в категорії «Найкраща актриса мюзиклу»; обидві отримали номінації; і Мензел у підсумку перемогла.


Однак стратегія майбутнього фільму має великий сенс, враховуючи те, що лише п'ять фільмів коли-небудь отримували номінації на «Оскар» за найкращу жіночу роль лише «Все про Єву» (1950), «Раптом минулого літа» (1959), «Переломний момент» (1977), «Умови любові» (1983) і «Тельма і Луїза» (1991) і те, наскільки конкурентними є цьогорічні жіночі акторські номінації.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter