Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аня Тейлор-Джой і Кріс Хемсворт відвідали шоу Джесса Кейгла SiriusXM

Люди

Степан СЕМКІВ
10 травня 13:20
280
Джерело: Газета "Життєві історії"

Аня Тейлор-Джой і новий фільм

Аня Тейлор-Джой і Кріс Хемсворт відвідали шоу Джесса Кейгла SiriusXM

Життєві історії

 

 

Аня Тейлор-Джой і Кріс Хемсворт відвідали шоу Джесса Кейгла SiriusXM у Лос-Анджелесі. Вони розмовляли про свій новий фільм «Фуріоза: Сага про божевільного Макса». До акторського дуету приєднався творець "Божевільного Макса" 79-річний Джордж Міллер.

 

Аня грає роль войовниці на службі у лідера банди байкерів (Джо), яка захопила владу в постапокаліптичному світі. Вона вирішує втекти від Джо і бере з собою дружин тирана. Впродовж усього фільму відбувається гонитва і бійки. Наприкінці Фуріоса вбиває лідера банди  і повертається в його резиденцію.

 

 

Актриса показала декольте в сексуальному чорному топі зі штучної шкіри з великим отвором на блискавці спереду. Витончений образ вона поєднала з м’ятими чорними штанами, які одягла під мініспідницю з двома передніми кишенями. Модниця доповнила вбрання парою чорних туфель з гострими носами. 

 

40-річний Кріс одягнув смугастий синій блейзер поверх сірої сорочки та чорної майки. Кріс додав до свого вбрання чорні штани. Він мав стильний вигляд зі своїм брудно-світлим волоссям і підстриженою бородою.

 

В інтерв'ю Тейлор-Джой розповіла про прохання, з яким Міллер регулярно звертався під час знімання фільму. Вона пояснила, що режисер просив її затуляти рот: «Зроби це ще раз зі стуленим ротом». Він думає, що коли мій рот розкритий, я маю надто молодий вигляд», - мовила Аня.  

 

Тейлор-Джой додала: «Будь-яке співчуття і прояв доброти карається смертю. Для мене це все мало сенс. Я вважаю, що обмеження, які наклав на мене Джордж, справді створили радіацію для персонажа, тому що вона постійно пригнічується впродовж усього фільму».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter