Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Аня Тейлор-Джой розповіла про свої заручини і знімання фільму

Люди

09 травня
87

Аня Тейлор-Джой дала інтерв’ю

Аня Тейлор-Джой розповіла про свої заручини і знімання фільму

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Аня Тейлор-Джой позувала на фотосесії для журналу Variety, де вона вразила елегантним стилем у серії неймовірних знімків.


28-річна актриса блиснула в білій сукні, в якій вона обговорювала свої заручини та подальше «чарівне» весілля з музикантом Малкольмом Макреєм. Випромінюючи витонченість і гламур, красуня хизувалася своєю тонкою талією та гнучкою фігурою в авангардній структурованій сукні.


У супровідному інтерв'ю зірка розповіла про свій роман. Аня та Малькольм, який є фронтменом американського рок-гурту More, одружилися 2022 року. Потім пара влаштувала шалену і пишну вечірку у Венеції перед 150 гостями, враховуючи Кару Делевінь і Джулію Гарнер, торік у жовтні.


Розповідаючи про їхню маленьку весільну церемонію перед великим днем, вона сказала: «Це було чарівно… Ми були разом, проте не дуже довго… Ми заручилися, коли я знімалась у фільмі «Меню». Ми тримали це в секреті від наших друзів, поки якась газета не поширила інформацію про подію».

 

Аня Тейлор-Джой із Малкольмом Макреєм


Напередодні виходу Furiosa: A Mad Max Saga Аня розповіла, що австралійський режисер Джордж Міллер, який очолював низку інших фільмів у франшизі «Божевільний Макс», вимагав від неї «тримати язик за зубами». Вона пояснила: «Режисер сказав: «Зроби це ще раз із закритим ротом». Він думає, що коли мій рот відкритий, я маю занадто молодий вигляд. Будь-який спалах емоцій карається смертю...» — долала актриса.


«Я вважаю, що обмеження, які наклав на мене Джордж, справді створили радіацію для персонажа, тому що вона постійно пригнічується впродовж усього фільму». Аня також розповіла, як вона здобула роль молодшої сестри персонажа Тімоті Шаламе Пола Атрейдеса, Алії, у фільмі «Дюна: Частина друга». Вона розповіла, що зустрічалася з режисером «Дюни» Дені Вільньовим для ролі в «Дюні: Частина друга» перед тим, як поїхати в Австралію на знімання «Фуріози». Проте Вільньов сказав їй, що графік знімання режисера Джорджа не дозволить їй брати участь у проєкті. 


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter