Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Аня Тейлор-Джой і Олівія Вайлд завітали на святкування бренду Tiffany

Люди

26 квітня
71

Аня Тейлор-Джой і ювелірні прикраси

Аня Тейлор-Джой і Олівія Вайлд завітали на святкування бренду Tiffany

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Аня Тейлор-Джой завітала на святкування бренду Tiffany, присвяченому презентації нової колекції. 28-річна актриса Аня, яка нещодавно відсвяткувала свій день народження з чоловіком Малкольмом Макреєм, приєдналася до інших знаменитостей на урочистостях, які відбулися в Беверлі-Гіллз. На святі були присутні також Олівія Вайлд, Емілі Блант і Габріель Юніон.

 

 

Красуня привернула увагу, одягнувши темну золотисто-коричневу сукню з ліфом у стилі корсета, а також обтислу спідницю, яка спускалася ззаду в короткий шлейф. Сукня була виготовлена з м’якої оксамитової тканини, яка відбивалася під яскравим світлом. Її світле волосся було розділене набік і легкими хвилями легко спадало на плечі.


Знаменитості мали змогу прикрасити свій ансамбль блискучими ювелірними виробами під час вечірки. Аня вибрала запаморочливе діамантове намисто з червоними стразами, а також блискучі сережки в тон. Вона доповнила свій образ на вечір, додавши срібний браслет на праве зап’ястя, а також масивну каблучку на ліву руку.

 

 

Олівію Вайлд, американську кіноакторку та режисерку, також помітили під час урочистостей. Вона показала свою фігуру в приталеній чорній сукні, яка облягала її тіло. Одяг мав глибоке декольте спереду і тримався на ремінцях у стилі халтер, які загорталися позаду її шиї.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter