Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Антоніо Бандерас узяв участь у церемонії вручення премії Talia Awards

Люди

25 квітня
98

Антоніо Бандерас і його партнерка

Антоніо Бандерас узяв участь у церемонії вручення премії Talia Awards

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Антоніо Бандерас був розкішним у класичному чорному костюмі на другій церемонії вручення премії Talia Awards у Мадриді зі своєю партнеркою Ніколь Кімпел. Антоніо був у білій сорочці з чорною краваткою, темному костюмі й лакованих чорних черевиках. Пара мала стильний і романтичний вигляд, коли вони взялися за руки. 

 

41-річна голландська красуня й інвестиційний банкір, Ніколь приголомшила присутніх у гладкій темно-зеленій сукні з вирізом. Ніколь мала з собою мініатюрну чорну сумочку й обвила однією рукою 60-річного Антоніо.

 

Бандерас і Ніколь були разом із 2014 року, за рік до того, як було завершено розлучення Антоніо з першою дружиною Мелані Гріффітс. Разом вони подолали страхи Бандераса через рак, його серцевий напад і боротьбу з Covid.

 

 

Антоніо і його колишня дружина Мелані підтримують теплі стосунки. Антоніо сказав раніше в ефірі іспанського цифрового шоу El Break de las 7: «Я думаю, ми обоє не хочемо поховати 20 років шлюбу. Ми люди і ми робимо помилки. Це нормально. Ви повинні залишити їх і не бажати доводити свою правоту чи шукати, хто в чому був винен». 

 

У вересні 1996 року Антоніо і Мелані народили доньку Стеллу Бандерас Гріффітс. У Мелані є ще двоє дітей: 31-річна дочка Дакота від Дона Джонсона та 35-річний син Олександр від Стівена Бавера. Дакота Джонсон назвала Антоніо своїм «бонусним татом».

 

«У нас було 20 прекрасних років, упродовж яких ми пережили чудові моменти, яких я не забуду. У нас була чудова донька, яку ми обоє любимо. Це кінцевий результат наших стосунків, найпрекрасніше, що ми коли-небудь робили разом. Буває момент, коли все закінчилося і ви повинні це прийняти. Моє життя з Мелані було прекрасним», – додав Антоніо. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter