Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анна Трінчер повідомила, що поки не житиме разом із чоловіком

Факти

08 серпня
275

Анна Трінчер повідомила, що поки не житиме разом із чоловіком

Анна Трінчер — українська співачка й блогерка, поділилась, що у взаєминах із чоловіком, Олександром Волошином, виникли проблеми. Про це вона повідомила у себе в Instagram-сторіс.


За словами артистки, вони вирішили піти на сеанс до сімейного психолога, щоб зрозуміти коріння проблем. Після терапії сімейна пара зрозуміла, що ліпше буде жити окремо.

 

Скриншот зі сторіс


"Ми з Сашею не будемо жити разом… Це рішення ухвалено на спільній сімейній сесії. Повірте, воно зовсім не легке. До речі, це наша перша сесія разом", — написала Анна.

 

Співачка не знає, скільки доведеться жити на дистанції, тож поки зіркове подружжя роз’їхалось на два тижні.

 

"Це не жарти, не хайп. Ми дійсно з Сашею, принаймні поки на два тижні, роз'їжджаємося, а далі подивимося, як будуть розвиватися події. Ми б ніколи на такому не хайпили, це для мене дуже інтимний момент", — доповнила Трінчер.

 

Причиною кризи, на її думку, є те, що вони перестали бути одне для одного ідеальними. Зірку здивувало, яким її чоловік може бути насправді в побуті.

 

"Ми зіткнулися з певною кризою у стосунках, що загалом абсолютно нормально для будь-якої пари. Саме такий період, 2—2,5 роки, коли нарешті спадає ось ця пилина, і ви не стараєтеся бути одне для одного ідеальними. Особисто для мене Сашина пилина була достатньо різкою, тому зараз я просто заново знайомлюся зі своїм чоловіком, якого, мені здається, не знаю поки. Але це дуже цікавий період. У нас є ще декілька правил, яких ми притримуватимемося", — поділилась знаменитість.

 

Скриншот зі сторіс


Зірка також зізналась, що перед ними було лише два варіанти: працювати над стосунками чи розлучитись. Подружжя вирішило працювати. 


Доповнимо, що Анна й Олександр почали зустрічатись 2021 року, і того ж року Волошин їй освідчився. А одружились вони 24 вересня 2022 року.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

Олександр Волошин потрапив у поліцію
12 вересня 93