Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі на презентації свого нового фільму в Лондоні

Факти

Степан СЕМКІВ
23 жовтня 15:36
9
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Анджеліна Джолі та її бойфренд

Анджеліна Джолі на презентації свого нового фільму в Лондоні
Зірка кіно і романтичне захоплення

 

 

Зірка Анджеліна Джолі відмовилася від своїх гламурних суконь на користь офісного образу для прем'єри свого нового фільму «Марія» на Лондонському кінофестивалі BFI.

 

Для заходу мати шістьох дітей обрала чорний чоловічий костюм-трійку від Dolce & Gabbana. Під вільний піджак вона одягнула простий жилет, а штани були трохи сутулими.
У той час як більшість зірок обрали б класичні туфлі на підборах, щоб додати жіночності, дизайнерка вирішила взути шкіряні черевики, які ідеально підходять на осінь.

 

 

Анджеліна Джолі на прем'єрі фільму «Марія» в Лондоні координує свої дії з бойфрендом, про якого ходять різні чутки. Її бойфренда, за чутками, репера Akala, також помітили на червоній доріжці. Британський репер був одягнений у вбрання, дуже схоже на костюм Джолі: чорний піджак і штани в тон, поверх яких були чорна водолазка та шарф. Свій напівофіційний ансамбль він доповнив чорно-білими кросівками.

 

Акторка прикрасила свій образ золотими сережками-краплями, а її гламурний макіяж був мінімальним лише дотик коралового бальзаму для губ і підводка для очей. Її світле волосся було легко укладене на бічний проділ. Багато шанувальників помітили, що її вбрання було дуже схожим на культовий чорно-білий костюм, який вона носила на церемонії BAFTA 2014 року.

 

 

Пара підживлює чутки про романтичні стосунки після того, як їх помітили разом у багатьох місцях світу. Вперше їх бачили, коли вони виходили з готелю Джолі під час Венеційського кінофестивалю в серпні, після чого їх бачили ще кілька разів. 

 

Під час іще однієї зустрічі репера бачили з випускницею «Малефісент» та її доньками на Ямайці на фестивалі, де очевидець стверджував, що він «дуже захищав їх, коли вів їх за собою». Незважаючи на постійні спекуляції, численні джерела повідомили PEOPLE, що ці двоє були просто друзями і мали спільні пристрасті.

 

Нещодавно інсайдер повідомив газеті US Sun, що Джолі прокралася до нього в номер готелю в Лондоні минулого тижня. «Пара провела ніч із середи на четвер разом у готелі й нікуди не виходила, розповів інсайдер. — Згодом Акалу помітили біля готелю в одній з машин Анджеліни в п'ятницю за кілька годин до прем'єри її нового фільму в [Британському кіноінституті]. Вони користуються окремими машинами і секретними входами, щоб тримати свої стосунки в таємниці, але це реальність», додав інсайдер.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter