Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі знову звинуватила Бреда Пітта у «фінансовому виснаженні»

Люди

Степан СЕМКІВ
17 квітня 20:15
883
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Анджеліна Джолі позивається до Бреда Пітта

Анджеліна Джолі знову звинуватила Бреда Пітта у «фінансовому виснаженні»

Життєві історії

 

 

Джолі звинуватила колишнього чоловіка Бреда Пітта в її «фінансовому виснаженні» через тривалу судову тяганину за виноробню. Справа триває в судах від моменту їхнього розриву 2016 року.

 

Зірка стверджує, що ексчоловік «висушує її кошти». Проте DailyMail.com пише, що після їхнього розлученням статки Джолі різко збільшились. Розслідування DailyMail.com засвідчило, що стосунки Джолі з Піттом допомогли їй збагатитися на 100 мільйонів доларів. Ці гроші надійшли через позики, аліменти, подарунки та мільйони, які вона заробила від продажу своєї 50-відсоткової частки у власності, що є серцевиною суперечки, виноробні Chateau Miraval.

 

Виноробня експодружжя у Франції

 

Колишній будинок пари у Франції, приголомшливий маєток площею 1200 акрів і виноградник, коштував 60 мільйонів доларів на час купівлі 2008 року. Тепер, завдяки зусиллям Пітта та інвестиціям у бізнес, його ціна 164 мільйони доларів.

 

І хоча 48-річна Джолі, здається, бідкається про скруту через судові видатки, джерела, близькі до Пітта, зазначають, що в зірки було достатньо коштів, щоб підписати нещодавню угоду про придбання приміщення на Грейт-Джонс-стріт, 57. Колись це було унікальне приміщення на Мангеттені, яке належало Енді Ворголу. Вартість його оренди становила 60 000 доларів на місяць. Джолі відкрила на площі 6600 квадратних футів бутик для реклами й продажу парфумів свого бренду Atelier Jolie.

 

 

У нещодавно поданих судових документах, що їх отримала DailyMail.com, актриса стверджує: «Для неї надзвичайно важко захищатися від позову Пітта. Це ще один приклад невпинних зусиль Пітта контролювати, фінансово виснажувати її й звинувачувати безпідставно».

 

Пітт спочатку намагався викупити частку Джолі, щоб залишити виноробню «в сім'ї», якщо вона захоче відмовитися. Але угода розвалилася через гострі суперечки між подружжям. Пітт звинуватив Джолі в порушенні договору купівлі-продажу, коли вона продала свою 50-відсоткову частку в Chateau Miraval російському олігарху Юрію Шефлеру 2021 року без згоди свого колишнього чоловіка.

 

Джолі також звинувачує свого колишнього чоловіка в образливому поводженні і з нею, і з їхніми шістьма дітьми: Меддоксом Чіваном, 22 р., Паксом Тієном, 20 р., Захарою Марлі, 19 р., Шайло Нувель, 17 р., і близнюками Ноксом і Леоном.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter