Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі та бренд Chloé розробляють колекцію вечірнього одягу

Факти

08 червня
152

Стильне вбрання від акторки.

Анджеліна Джолі та бренд Chloé розробляють колекцію вечірнього одягу

Анджеліна Джолі, яка є власницею бренду Atelier Jolie, та французький модний дім Chloé разом працюють над створенням капсульної колекції.


Зірка "Лари Крофт-рокрадачки гробниць" узяла участь у розробленні колекції. Також знаменитість разом із креативною директоркою Chloé Габріелою Герст створювали всі ескізи для одягу. Відомо, що вбрання шитимуть зі стокових тканин. До того ж бренд має екологічний сертифікат B Corp (Benefit Corporation), що відобразиться на якості речей.


"Дуже мало люксових марок мають сертифікати B Corp. Для мене було важливо працювати з Chloé, одним із перших люксових брендів, який його отримав. І було честю працювати з Габріелою Герст. Я сподіваюся, що всі жінки почуватимуться комфортно та красиво в цих вбраннях. Свої прибутки від колекції я інвестую у навчання для кравців і ремісників в Atelier Jolie", зазначила акторка.

 

До слова, натхненням для колекції став гардероб самої Анджеліни Джолі.


Нагадаємо, акторка запустила свій бренд одягу і прикрас Atelier Jolie. Окрім одягу, бренд виготовлятиме постільну білизну та різноманітні товари для дому.

 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter