Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі продемонструвала нове татуювання на премії "Тоні 2024"

Люди

19 червня
81

Анджеліна Джолі та боді-арт

Анджеліна Джолі продемонструвала нове татуювання на премії "Тоні 2024"

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Анджеліна Джолі здивувала публіку новим татуюванням, яке вона продемонструвала на церемонії вручення премії "Тоні 2024".

 

Премія "Тоні 2024", також відома як Премія Антуанетти Перрі за театральну досконалість, відбулася 10 червня 2024 року в Радіо-Сіті Мюзик-Хол у Нью-Йорку. Її щорічно присуджують за видатні досягнення в американському театрі, з акцентом на бродвейські постановки.


Акторка з'явилася на червоній доріжці в неймовірній оксамитовій сукні Atelier Versace, доповнивши образ золотаво-каштановим волоссям і нейтральним макіяжем.

 

 

Найбільш привертало увагу делікатне зображення ластівки на декольте Джолі, яке, ймовірно, є новим татуюванням. Згідно з даними Військово-морського інституту США, ластівки символізують вірність своєму корінню.


Це не перше татуювання Джолі, пов'язане з мюзиклом "Аутсайдери". У квітні вона зробила напис Stay Gold на зап'ясті. Загалом у зірки близько 18 татуювань, що робить її однією з найвідоміших колекціонерів татуювань у Голлівуді.


В інтерв'ю Marie Claire UK Джолі пояснила, що для неї означають татуювання: "Я люблю їх. Це боді-арт. Я не вважаю, що хтось, хто проводить своє життя в чужій шкірі, повинен соромитися володіти своєю власною та позначити на ній те, що для нього важливо".


15-річна донька Джолі Вів'єн працювала асистенткою продюсера у мюзиклі та надихнула свою матір на роботу над бродвейською постановкою. "Як мати, я спостерігала за цим, але я справді спостерігала за тим, як це вплинуло на мою маленьку дочку, і те, що вона розповідала мені про себе, і я дізнавалася, що це для неї важливо та чому це так глибоко з нею пов'язано", сказала Джолі виданню Deadline.


Джерело: https://www.the-express.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter