Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі приголомшила шанувальників у новій рекламній кампанії

Люди

Марія КАЛУШ
29 серпня 14:55
66
Джерело: Газета "Життєві історії"

Анджеліна Джолі показала новий відтінок губної помади

Анджеліна Джолі приголомшила шанувальників у новій рекламній кампанії
Зіркова актриса знову вражає

Життєві історії

 

 

Зірка кіно Анджеліна Джолі захоплює багатьох шанувальників своєю спокусливою новою рекламою, демонструючи найновішу помаду Tom Ford у свіжій б'юті-кампанії. 49-річна акторка і модель, володарка премії «Оскар», стала обличчям помади Runway Lip Color, елегантно одягнувши відтінок 16 Scarlet Rouge.


Невдовзі після того, як Том Форд опублікував в інстаграмі фотографію Джолі, яка демонструє продукт, шанувальники засипали коментарі похвалами її вічній красі та здатності бездоганно втілити неймовірний вінтажний голлівудський гламур нового відтінку помади для губ. 


Під постом Tom Ford Beauty від 23 серпня в IG один шанувальник написав: «Найкрасивіша жінка на світі. Завжди була і завжди буде». Інший зазначив: «Енджі культова! Том Форд культовий! Губи Енджі культові! Ідеальна співпраця».

 

 

У спільному пості для 1,5 мільйона підписників Tom Ford Beauty та 12 мільйонів підписників Tom Ford бренд написав: «Завжди культова. Представляємо Анджеліну Джолі для нової Помади TOM FORD Runway Lip Color в кампанії, яка об'єднує дві ікони». Лейбл описав Джолі як «завзяту першопрохідницю». Том Форд також написав, що «Джолі керує своєю особистою історією із силою, впевненістю та безкомпромісною прихильністю до самовираження».


Щоб довершити свій образ, Джолі також нанесла чорну підводку зі стрілками, об'ємні вії та рожеві рум'яна на високі вилиці. Мати шістьох дітей розпустила своє русяве волосся і уклала його в гладку зачіску. Звісно, шанувальники не могли надивитися. «Найкрасивіша жінка у світі!» прокоментував хтось інший, а ще один користувач відповів: «Не міг би вибрати нікого кращого!»  

 

Джолі вийшла у світ, прибувши до Італії напередодні 81-го Венеційського міжнародного кінофестивалю. Акторка «Лари Крофт» випромінювала елегантність у світло-бежевому тренчі від Крістіана Діора з короткими складеними рукавами та чорними ґудзиками. Під ним вона одягла білу майку та шовковисту чорну максіспідницю. Свій невимушений ансамбль Джолі доповнила чорними шкіряними чобітьми на підборах до коліна від Celine, які вирізнялися крученим ремінцем, прикрашеним золотистою пряжкою.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter