Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі може програти в суді Бреду Пітту й втратити мільйони доларів

Люди

Марія КАЛУШ
13 липня 11:58
230
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Анджеліна Джолі та судові баталії

Анджеліна Джолі може програти в суді Бреду Пітту й втратити мільйони доларів

Життєві історії

 

 

Бред Пітт та Анджеліна Джолі ведуть запеклу війну відтоді, як розлучилися 2016 року, через безліч речей: опіку над шістьма дітьми, фінанси, а віднедавна і їхній французький виноградник Château Miraval. Хоча насправді він їм більше не належить.


Анджеліна Джолі продала свої акції Шато Міраваль російському мільярдерові Юрію Шефлеру 2021 року, що, на думку Бреда Пітта, було незаконно. Тож він вирішив подати на неї до суду за порушення контракту, і, зважаючи на інсайдерські повідомлення, схоже, може просто виграти, що стане фінансовим ударом для Джолі. 


Анджеліна Джолі та Бред Пітт придбали Шато Міраваль, де відбулося їхнє весілля 2014 року, 2008 року, ставши партнерами 50/50. У жовтні 2021 року Анджеліна Джолі продала свою частку Юрію Шефлеру за 67 мільйонів доларів. У деяких повідомленнях Анджеліну звинувачують у тому, що вона зробила це зі злості, оскільки це сталося невдовзі після того, як Бред отримав спільну опіку над їхніми дітьми: Меддоксом, Паксом, Захарою, Шайло, Ноксом і Вів'єнн. Представники Анджеліни відкинули ці звинувачення.

 


У лютому 2022 року Пітт подав на Джолі до суду за продаж виноробні, в якому вимагав відшкодування грошових збитків, судових витрат, а також визнання недійсним її продажу Miraval Шефлеру. Він стверджує, що вона продала свою половину компанії без його згоди або відома, хоча вони приватно домовилися дотримуватися цієї домовленості. Він також звинуватив Шефлера в тому, що той намагався "залякати" і "погрожувати" йому.


Якщо Джолі програє цю судову битву, їй доведеться виплатити колишньому чоловікові компенсацію, але це не єдина втрата. Інсайдер повідомив, що "її можуть змусити повернути всі гроші, які вона отримала, якщо угоду буде розірвано".


І, схоже, це може бути реальністю. "Вона дуже стурбована цим. Щонайменше їй доведеться повернути 10%, тобто 5,5 мільйона". І це не враховуючи власних юридичних рахунків Джолі.
За словами іншого голлівудського інсайдера, хоча може здатися, що Джолі одна з тих знаменитостей, які завжди будуть багатими, її готівка може зменшуватися. "У неї є кілька невеликих ролей в інді-фільмах одна з них, як кажуть, навіть хороша, але це не принесе їй великих грошей". Не те що її колишній, який заробляє близько 20 мільйонів доларів за роль.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter