Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі мала розкішний вигляд на спеціальному заході в Нью-Йорку

Люди

Марія КАЛУШ
07 жовтня 12:04
692
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Анджеліна Джолі демократизує індустрію моди

Анджеліна Джолі мала розкішний вигляд на спеціальному заході в Нью-Йорку
Джолі в новому фільмі «Марія»

Життєві історії

 

 

49-річна володарка премії «Оскар» одягла довге чорне пальто, підперезане ременем на крихітній талії (позачасовий образ, який вона вже неодноразово демонструвала раніше), а під нього шовкову сукню в тон.


На довершення свого ансамблю для великого дня своєї модної лінії актриса вийшла в чорних туфлях на підборах і у квадратних коричневих окулярах. Щодо зачіски, то Джолі розпустила брудно-русяве волосся, зробила проділ набік і уклала його в об'ємну зачіску.


На вечірку Джолі завітало чимало знаменитостей, серед яких актор Кріс Рок, відома модельєрка Торі Берч разом зі своїм чоловіком П'єром-Івом Русселем та культова дизайнерка Діана фон Фюрстенберг. Джолі вперше оголосила про запуск свого бренду сталої моди Atelier Jolie у травні 2023 року.

 


Зірка зазначила, що її мета допомогти «демократизувати індустрію моди», а вироби Atelier Jolie дозволять покупцям «мати доступ до колективу молодих дизайнерів і майстрів-ремісників». Зірка також розповіла шанувальникам, що планує створити «інклюзивний онлайн-ресурс для пошуку виробників одягу, використовуючи кураторські запаси і вінтажні матеріали для створення унікальних речей, які втілюють особисту творчість і мету».


Останнім часом Джолі була зайнята у Нью-Йорку, одночасно просуваючи свій гучний байопік про Марію Каллас режисера Пабло Ларрейна «Марія», в якому вона зіграла роль покійної оперної співачки. Фільм вийде на екрани в деяких кінотеатрах США 27 листопада.    


«Я страшенно нервувалася, я провела майже сім місяців на тренуваннях,  сказала Джолі в серпні, як повідомляє People. Коли я вперше співала, пам'ятаю, що дуже хвилювалася. Мої сини були там, і вони допомогли зачинити двері, [щоб] ніхто не міг увійти, а я вся тремтіла».


Як зазначено на офіційному сайті Нью-Йоркського кінофестивалю, дія фільму «Марія» розгортається в Парижі, у вересні 1977 року, останнього тижня життя [Марії Каллас]» і слідує за «легендарною сопрано, яка веде переговори про свій публічний імідж і приватне «я» і рухається з дедалі більш розмитими межами між шанованою «Божественною» і вразливою людською істотою Марією».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter