Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Андрій Лузан поділився, що деякі артисти просять оплату за учать у шоу

Факти

13 серпня
408

Андрій згадав ситуацію з Павлом Зібровим

Андрій Лузан поділився, що деякі артисти просять оплату за учать у шоу

Андрій Лузан — засновник і шоуранер YouTube-проєкту "Леви на джипі", зізнався, що декотрі гості, яких запрошують на шоу "Підкати", просять оплату за участь. Про це він повідомив під час інтерв’ю Раміні Есхакзай.


Гуморист розважального каналу згадав ситуацію із Павлом Зібровим, якого запрошували на шоу "Підкати", а він попросив за участь гроші.


"Якщо гість прийшов у кадр, посидів п’ять хвилин і пішов, це радше на його промо працює. Але просили. Павло Зібров. "П’ятірочку винь та полож", — каже. Він 15 тисяч гривень казав, а хтось — п'ять... Просто прийти в гості. Я спокійно на це реагую, бо всі ці олдскульники — Гіга, Зібров — вони щасливі люди, вони роблять свій контент. Вони ж не дивляться нас, це не їхня цільова. Ця категорія артистів узагалі нас зневажає", — розповів Андрій Лузан.

 

Скриншот із відео


Також під час цього інтерв’ю Андрій поділився інформацією, скільки коштує зняти шоу з великою кількістю зірок, гостей та персоналу.


"У середньому починається від двох тисяч доларів для такого проєкту, як "Підкати". У ньому задіяно дуже багато людей, і ми платимо всім, хто створює контент. Усі, хто створює жарти. Умовно, якщо до нас приходять дівчата або хлопці, які самі пишуть жарти, тобто ми їм не пишемо, то ми за це платимо. Але, як дізнався, то забагато платимо, бо знаю, скільки платять за знімальний день на телебаченні, то ми ще й переплачуємо", — доповнив Лузан.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter