Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Андрій Хливнюк розповів, що думає про фанатів із росії

Факти

10 серпня
195

Андрій Хливнюк розповів, що думає про фанатів із росії

Андрій Хливнюк — український співак і лідер гурту "Бумбокс", висловився стосовно шанувальників-росіян. Про це він повідомив у програмі HARDtalk.


Музикант заявив, що деякі фанати його гурту нині воюють проти України, у лавах окупаційних військ нищать українців. Він зізнався, що йому їх шкода.


"І вони не розуміли, що не варто йти туди, аби побитися з хлопцем, тому що він нічого поганого не зробив, тому що ми нічого поганого їм не зробили. Але вони прийшли на [українську] землю і почали вбивати, руйнувати будинки та викрадати людей", — сказав артист.

 

Фото: instagram.com/andriihorolski/


Зірка також пояснив, чому не відчуває до росіян ненависті. Також Андрій заявив, що поки не планує співати російськомовні хіти "Бумбоксу". Загалом використовувати російську мову він зможе аж за декілька років після перемоги. 


"Але я бачив жахіття… Я був свідком жахливих сцен, коли ми деокуповували території. Я бачив такі речі, що, поки ця війна триває, не можу уявити, щоби я співав свої російськомовні пісні", — доповнив Хливнюк.


Варто зазначити, що Андрій є оператором ударних дронів та служить на південному напрямку. Нещодавно він публікував світлину із фронту.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter