Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Андрій Хливнюк потролив соліста гурту "Звєрі", який підтримує війну

Факти

29 серпня
120

Андрій Хливнюк потролив соліста гурту "Звєрі", який підтримує війну

Андрій Хливнюк — українській музикант і вокаліст гурту "Бумбокс", висміяв соліста російського колективу "Звєрі" Романа Білика, який вирішив підтримати війну. Дотепним відео співак поділився на своїй Instagram-сторінці.


Артист, який нині воює на передовій і знищує ворога, опублікував відеоролик, у якому показався з ударним дроном. До слова, Андрій є оператором таких дронів.

 

Скриншот із відео


У звернені до рашиста Хливнюк процитував рядки з пісень Білика. Наприклад, фронтмен "Бумбоксу" проспівав "Рома, извини, у меня самолет", адже цей дрон схожий на літак, а також доповнив словами "до скорой встречи".


У такий спосіб Хливнюк м’яко натякнув Романові Білику, яка на нього чекає доля, якщо він продовжить їздити окупованими територіями й співати "переможні" пісні.


Варто зазначити, що лідер колективу "Звєрі" після початку великомасштабного вторгнення засудив війну та кривавий режим, проте нещодавно приїхав на Донбас, де почав розважати терористів своєю творчістю і спостерігати, як вони обстрілюють наші позиції. Він також підчистив у соціальних мережах дописи, в яких засуджував росію.


Нагадаємо, раніше Хливнюк звернувся до українців і заявив, що настав час усім готуватись на фронт. 

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter