Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

alyona alyona з’їздила на Донеччину та поділилась емоціями

Люди

01 серпня
116

alyona alyona з’їздила на Донеччину та поділилась емоціями

alyona alyona — українська реп-співачка та авторка пісень, побувала в Донецькій області неподалік місць, де тривають бої. Про це вона повідомила у себе в Instagram.


Під час подорожі на Донбас артистка відвідала Слов’янськ та Краматорськ, до того ж приїхала до наших захисників на позиції.


Артистка розповіла, як змінився регіон після початку великомасштабного вторгнення. А ще зізналась, що тривалий час у неї було хибне уявлення про мешканців та життя регіону.

 

Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/


"Колись, іще за "царя Гороха", ми, тинейджери, тусили в чатах, де був мікс населення України. Саме там я, дівчинка з центрального регіону, стріла хлопців із Горлівки та Макіївки. Тепер я розумію, в яких "місцях" перебували й чому мали стільки вільного часу. Але тоді я зробила величезний висновок про регіон через їхню масову неадекватну поведінку і заблокувала для себе увагу до тих місцин. А потім почалася війна. Ми з дівчатами в садочку масово збирали допомогу для АТО, малюнки дітей, гуманітарну допомогу для переселенців, але зовсім не перетиналися з реальними людьми зі сходу. Згодом сім'я звідти стала нашими сусідами. Гарні, добрі люди, яких я пізнала у волонтерському центрі після 24.02.2022…" , — поділилась знаменитість.


Альона побачила справжнє життя тамтешніх людей, які звикли до постійних обстрілів. Наголосила зірка і про те, що Україна повинна залишитися нероздільною.


"Це не просто міста й села. Це військові міста й села. А головне — це українські міста й села. Вони борються. І вони поборють! І ми всі разом поборемо. І залишимось єдиними, хто б нас не ділив", — доповнила виконавиця.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter