Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

alyona alyona призупиняє концертну діяльність через проблеми зі здоров’ям

Люди

31 серпня
420

alyona alyona призупиняє концертну діяльність через проблеми зі здоров’ям

alyona alyona — українська реперка, сповістила фанатів в Instagram, що ставить на паузу свою концертну діяльність через серйозні проблеми зі здоров’ям.


Виконавиця впродовж року гастролювала цілим світом і давала благодійні виступи на підтримку України, проте її здоров’я не витримало.


"Не розкриватиму всіх подробиць, лиш скажу, що постійний перетин кордону витягнув із мене всі сили — і моральні, і фізичні, а ще добряче вдарив по здоров‘ю. Планую в листопаді витратити місяць на відновлення сил організму. У грудні хочу присвятити місяць творчості. Що буде в січні — ще не вирішила, але знаю точно, що на ці три місяці я не зникну з публічного поля", — поділилась знаменитість.

 

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official


За її словами, пережиті останнім часом стреси й тривоги вилились у деякі проблеми.


"Я буду виходити в сторис, розповідати, як я, що зі мною відбувається і взагалі, що говорять мої аналізи й т.д. Але я не даватиму концертів (можливо, тільки якісь винятки). За останні півтора року я дуже мало приділяла часу тому, що турбує особисто мене. Особливо здоров‘ю. І пережиті стреси почали вилазити боком — це я можу констатувати точно. Хочу себе підлампічити", — доповнила alyona.


Нагадаємо, не так давно, у лютому цього року, зірці зробили серйозну операцію, однак чи пов’язане це з теперішніми проблемами, вона не повідомила.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter