Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алессандра Амбросіо у відвертій сукні на святковій вечірці

Факти

Степан СЕМКІВ
19 жовтня 10:26
196
Джерело: Газета "Життєві історії"

Алессандра Амбросіо в новому ансамблі

Алессандра Амбросіо у відвертій сукні на святковій вечірці
Повернення супермоделі

Життєві історії

 

 

Після показу 15 жовтня в Нью-Йорку, після шестирічної перерви, супермоделі хизувалися своїми гламурними вечірніми образами. Один з них по-справжньому виділявся прозорим вбранням Алессандри Амбросіо.

 

Мати двох дітей одягла прозору сукню Dolce & Gabbana зі спідницею до підлоги, чорним корсетом під нею та глибоким декольте. Ризикований образ вона доповнила білою хутряною курткою-болеро, що звисала з плечей. Ансамбль дозволив продемонструвати її довгі ноги, коли вона позувала для фотографій перед початком вечірки.

 

Для гламуру 43-річна актриса розпустила своє меліроване волосся на проділ вільними хвилями, нафарбувала губи ліловою помадою і підвела очі інтенсивною підводкою, щоб надати драматичного ефекту.

 

 

Серед інших зірок, які відривалися на вечірці, були колеги-моделі Адріана Ліма, Жасмін Тукс, Барбара Палвін з чоловіком Діланом Спроузом, а також співачки Ліза з Black Pink і Тайла.

 

Шанувальники заповнили розділ коментарів у її інстаграмі, щоб висловити свою радість від того, що супермодель знову вийшла на подіум для Victoria's Secret. «Ти одна з небагатьох ангелів, за якими варто спостерігати! Сумував за тобою, ти дівчина-ікона». «Мій улюблений ангел усіх часів».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter