Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алессандра Амбросіо на показі колекції шампанського від Veuve Clicquot

Факти

Марія КАЛУШ
12 жовтня 11:50
171
Джерело: Газета "Життєві історії"

Алессандра Амбросіо на червоній доріжці

Алессандра Амбросіо на показі колекції шампанського від Veuve Clicquot
Бразильська супермодель знову неперевершена

Життєві історії

 

 

43-річна колишня ангел Victoria's Secret мала розкішний і стильний вигляд, коли прибула до Державного історичного парку Вілла Роджерса на класичне поло Veuve Clicquot в Пасифік-Палісейдс, Каліфорнія.


Вона приєдналася до таких знаменитостей, як Роберт Паттінсон, Сьюкі Вотерхаус, Крішель Стаус, Квінта Брансон, Вікторія Джастіс і навіть друг Меган Маркл Начо Фігерас та його дружина Дельфіна Блак'є. Всі вони разом дегустували нову колекцію шампанського Rich від Veuve Clicquot.

 


Мама двох дітей продемонструвала свої знамениті супермодельні ніжки в приголомшливій шовковій мінісукні в горошок з вирізом на спині та оборками зверху і знизу. Це було так само мило, як і сексуально.


Бразильська супермодель доповнила образ чорною сумкою Dolce & Gabbana Sicily та чорними босоніжками на танкетці, що подовжують ноги. Вона уклала свої гладкі брюнеткові пасма у злегка хвилясту зачіску, а два пасма волосся спереду обрамляли її обличчя. Для макіяжу вона обрала димчасті очі та пухкі рожеві губи, а довершила образ спокусливим насиченим червоним лаком для нігтів.


«Алессандра не постаріла ні на день, красуня», написав один шанувальник на сторінці Just Jared в Instagram, на якій зображена Алессандра. «Така красива», вигукнув інший, цього разу на власному пості Алессандри в інстаграмі, який вона опублікувала 8 жовтня. «Занадто красива, щоб описати словами!» вигукнув другий, після чого з'явився емодзі із сердечком. «Така розкішна і бездоганна», похвалив третій, а четвертий додав: «Обожнюю цю сукню!» «Ця сукня створена для тебе», погодився ще один.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter