Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдвін зазнав чергової невдачі в суді за вбивство через необережність

Люди

Степан СЕМКІВ
23 червня 14:45
201
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Алек Болдвін і суд присяжних

Алек Болдвін зазнав чергової невдачі в суді за вбивство через необережність

Життєві історії

 

 

Суддя Нью-Мексико відмовилася задовольнити чергову спробу команди захисту Алека Болдвіна зняти з нього звинувачення в ненавмисному вбивстві оператора Галини Хатчінс під час знімань фільму "Іржа" 2021 року. Це вже друга невдача юристів актора в цьому питанні.


Суддя Мері Марлоу Соммер постановила, що справу передадуть на розгляд присяжних, які вирішать, чи несе Болдвін відповідальність за вбивство через необережність.


Прокуратура Нью-Мексико звинувачує актора, який також виступав продюсером "Іржі", в недбалості, адже він не перевірив пістолет перед стрільбою. Захист Болдвіна стверджує, що він не натискав на курок, а зброя спрацювала через несправність.


Окрім цього, суддя відмовилась надати імунітет зброяреві, який зарядив бойову кулю в пістолет замість муляжу. Її вже засуджено за ненавмисне вбивство на 18 місяців.


Четверте клопотання про зняття звинувачень стосується знищення пістолета, з якого стріляли. Суддя не ухвалила рішення з цього питання, оскільки потребує додаткових свідчень. Юристи Болдвіна також звинувачують прокурорів у приховуванні доказів, пов'язаних з пістолетом, і вважають це підставою, щоб зняти звинувачення з актора.


Суд над Болдвіном заплановано на 10 липня 2024 року. В разі визнання його винним йому загрожує аналогічний тюремний термін.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter