Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдвін поділився світлиною із дружиною та сімома дітьми

Факти

05 вересня
323

Алек Болдвін поділився світлиною із дружиною та сімома дітьми

Алек Болдвін — американський кіноактор, опублікував на своїй Instagram-сторінці сімейну фотографію разом із дружиною та сімома молодшими дітьми. Про це повідомляє Page Six.


65-річний Алек Болдвін та його 39-річна дружина Гіларія показалися на милій світлині, яку підписали "Банди Нью-Йорка", з молодшими дітьми. Можна помітити: Кармена, 10 років, Рафаеля, 8 років, Леонардо, 6 років, Ромео, 5 років, Едуардо, 2 роки, Марію, 2 роки, та Іларію, 11 місяців.

 

Фото: instagram.com/alecbaldwininsta/

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Зірка фільмів "Звичка одружуватися", "Перл-Гарбор", "Відступники" також є батьком Айрленд — доньки від колишньої дружини Кім Бейсінгер.


Нещодавно Гіларія та Алек відсвяткували 11-ту річницю весілля, тож жінка жартома висловила думку про те, що вони могли б мати ще 11 дітей. Своєю чергою Алек відповів на її жарт: "Це не бейсбольна команда. Це бейсбольний матч!".

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Жінка до того ж відреагувала на критику, буцім між ними велика різниця і це неправильно. Вона вважає, що різниця у 26 років між ними не має значення, адже вони дорослі люди, які прагнуть одного і того ж — виховати щасливих дітей. Гіларія доповнила, що вони обоє визначають правила шлюбу і намагаються жити в гармонії зі своїми дітьми.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter