Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алеку Болдвіну можуть висунути нові звинувачення у ненавмисному вбивстві українки

Люди

19 серпня
194

Алеку Болдвіну можуть висунути нові звинувачення у ненавмисному вбивстві українки

Алеку Болдвіну — американському акторові, можуть висунути нові звинувачення у ненавмисному вбивстві українки-операторки Галини Гатчинз під час знімання фільму "Іржа". Про це повідомляє Variety.


Судмедексперти оприлюднили 15 серпня звіт, у якому йдеться про те, що револьвер "Кольт" 45-го калібру Болдвіна, яким той користувався на зніманнях, міг вистрілити, тільки якщо актор сам натиснув на спусковий гачок.


Також експерти подали інформацію у звіті, що вбивство операторки трапилось через те, що курок повністю відвели в заднє положення і звели, а тоді вже натиснули на спусковий гачок. Алек уже не раз казав, що не натискав спусковий гачок.


На знімальному майданчику було чотири різні види муляжів набоїв. Декотрі з них брязкотіли, себто це означає, що вони непридатні для пострілу. Одні мали дірку в корпусі, а іншим бракувало пристрою для займання порохового заряду. Експерти стверджують, що бойові набої можна було відрізнити від макетів.


Прокурори у цій справі, Карі Моррісі й Джейсон Льюїс, призначили нову судову експертизу пістолета і чекають на результати. Згодом вирішуватимуть, чи варто подати нові звинувачення.


Нагадаємо, що операторка Галина Гатчинз брала участь у зніманнях вестерну "Іржа". 22 жовтня 2021 року Болдвін під час сцени поранив українку та режисера фільму. Згодом Галина померла у лікарні. Під час розслідування виявилося, що частина знімальної групи звільнилася за день до нещасного випадку через проблеми з безпекою.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter