Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Алек Болдуін порівняв свою залежність від кокаїну зі споживанням кави

Люди

01 травня
301

Алек Болдуін розповів про минуле

Алек Болдуін порівняв свою залежність від кокаїну зі споживанням кави

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Алек Болдуін порівняв свою залежність від кокаїну із вживанням кави. Він нюхав наркотичні цигарки «весь день» упродовж двох років. «Тоді кокаїн був, як кава. Усі робили це весь день», — мовив актор.

 

Зірка відверто розповів про свої проблеми з наркотичною та алкогольною залежністю після того, як відсвяткував 39 років тверезого життя. Він розповів, що впродовж двох років у нього була «серйозна проблема» зі вживанням наркотиків.

 

 

Під час виступу в подкасті «Наш шлях із Полом Анкою та Скіпом Бронсоном» Алек сказав: «Я нечасто обговорюю це. Лише коли це має сенс». Зірка пояснив, що його проблеми з кокаїном почалися після того, як він переїхав з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса 1983 року. Ця звичка незабаром заволоділа його життям.

 

Зрештою Алек кинув наркотики, проте почав пиячити. Він пояснив: «Оскільки я перестав вживати наркотики, то почав пити алкоголь іще більше». Акторові також довелося відмовитися від випивки. Він зізнався, що це єдине, чого йому сильно бракує. Він додав: «Я зовсім не сумую за наркотиками, але я сумую за алкоголем. Я любив випити». Алек додав: «Я тверезий 39 років. Я протверезів 23 лютого 1985 року». 

 

Коли актора запитали, чим він зараз робить замість уживтаи алкоголь, Алек розповів, що любить медитувати. Проте важко знайти спокій і тишу вдома з сімома дітьми, яких він ділить із дружиною Гіларією.

 

Як відомо, Болдуїн має постати перед судом за ненавмисне вбивство торік у липні операторки Rust Галини Хатчінс. Пістолет у руках актора випадково вистрілив на знімальному майданчику. Актор наполягав, що не натискав на курок, і він каже, що не знав, що пістолет був зарядженим.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter