Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдвін висварив антиізраїльську протестувальницю, яка глузувала з нього

Люди

Анастасія КНЯЗЄВА
105
Джерело: газета "Життєві історії"

Алек Болдвін не стримався

Алек Болдвін висварив антиізраїльську протестувальницю, яка глузувала з нього

Життєві історії

 

 

Учора стався інцидент із зіркою Голлівуду Болдвіном. Антиізраїльська активістка спробувала змусити актора сказати на камеру «Звільніть Палестину», коли той був у кав’ярні. Алек відмовився говорити. Протестувальниця наполягала і запитала його про фатальну стрілянину на знімальному майданчику вестерну «Іржа». Болдвін не витримав і вибив телефон із руки жінки. 

 

Згодом актор попросив допомоги у співробітників, щоб вони викликали поліцію. Попри це, протестувальниця не припиняла називати його злочинцем. Торік у грудні Болдвін також зіткнувся з антиізраїльськими протестувальниками, які вимагали дізнатися, чи засуджує він Ізраїль за «дії, які вони вчинили проти дітей Гази».

 

Нагадаємо, що 2021 року актор поранив під час знімання двох людей. Однією з них виявилася операторка, яка народилася в Україні – Галина Гатчінс. Її відвезли до лікарні, проте вона померла. Алек заперечував свою провину та був упевненим у тому, що пістолет незаряджений. Проте родина застреленої українки подала до суду на актора. Вони звинувачують його у вбивстві. 

 

Відомо, що в липні цього року відбудеться суд над Алеком. Однак його юристи намагаються зробити все, щоб довести невинуватість Болдвіна.

 

Джерело: https://www.mirror.com

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter