Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдуін не винен у вбивстві кінооператорки Галини Хатчінс

Люди

Марія КАЛУШ
14 липня 21:57
309
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Алек Болдуін і остаточне рішення суду

Алек Болдуін не винен у вбивстві кінооператорки Галини Хатчінс

Життєві історії

 

 

Удівець кінооператорки, яку Алек Болдуін убив під час знімання фільму жахів, зажадав справедливості після того, як справу актора було закрито.  Метью Хатчінс, який був одружений із загиблою Галиною Хатчінс упродовж 16 років, заявив у своїй заяві після приголошливого рішення суду, що він "поважає рішення суду", але сподівається, що справу проти актора не закрито назавжди.


"Ми з нетерпінням чекаємо представлення всіх доказів присяжним і притягнення пана Болдуіна до відповідальності за його дії, що призвели до безглуздої смерті Галини", — сказав він. 

 

Це сталося після того, як 66-річний Болдуін у сльозах обійняв свою дружину, коли його справу про ненавмисне вбивство сенсаційно закрили.


Суддя суду в Санта-Фе, штат Нью-Мексико, заявила, що обвинувачення припустилося помилок у поводженні з доказами, які, за її словами, "вплинули на фундаментальну справедливість цієї справи".

 

 

Надзвичайне рішення ухвалено після одноденного слухання без участі присяжних щодо куль, які мали були бути доказом, але, як стверджують адвокати Болдуіна, були "приховані" від них і "поховані" в іншому файлі справи. 


Це питання перевернуло судовий процес для Болдуіна, який не визнав себе винним за двома пунктами обвинувачення в ненавмисному вбивстві, оскільки його звинувачували в недбалості через випадковий постріл бойовим патроном під час знімання фільму "Іржа" в жовтні 2021 року. 


26-річну Ганну Гутьєррес-Рід, зброярку на знімальному майданчику "Іржі", визнали винною в ненавмисному вбивстві на початку цього року. Пізніше її ув'язнили на 18 місяців  вирок, який загрожував Болдуіну, якби його визнали винним. Тепер її батько каже, що вирок його доньці також має бути скасований.


В ексклюзивній розмові з DailyMail.com легендарний 81-річний голлівудський зброяр Телл Рід сказав, що Ганну зробили "цапом-відбувайлом" через трагічну смерть 42-річної операторки Хатчінс у жовтні 2022 року.


Невдовзі після того, як було зачитано рішення про закриття справи Болдуіна, його брат Стівен Болдуін поділився у своєму інстаграмі загадковим релігійним посланням, демонструючи оратора, який говорив про те, що "вся судова система може засудити тебе до кінця твого життя".


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter