Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Акторка Андерсон із "Цілком таємно" закликала врятувати українських дітей

Факти

06 жовтня
286

Знаменитість записала звернення після поїздки в Україну

Акторка Андерсон із "Цілком таємно"  закликала врятувати українських дітей

Джилліан Андерсон — 55-річна американська акторка, закликала інші держави допомогти українським дітям, які живуть під постійними обстрілами росії. Про це стало відомо з відео організації War Child.


Зірка серіалів "Цілком таємно" та "Сексуальна освіта" записала відео для недержавної організації War Child, на тлі якого російські ракети б’ють по українській території, розбомблені житлові квартали та діти, що ховаються в укритті.


"Бомби донині падають на дітей в Україні. Я була там і бачила це на власні очі, як війна розриває маленькі життя на частини. Вони голодні, вони нажахані, вони відчайдушно потребують безпеки. Тож я благаю вас зайти сьогодні на сайт War Child і пожертвувати лише п'ять фунтів", — заявила Андерсон.

 

Скриншот із відео


Вона також нагадала, що волонтери War Child перебувають на фронті, де опікуються дітьми: допомагають їжею, одягом і надають психологічну допомогу.


"Захист дітей у зоні бойових дій — небезпечна і важка робота. І War Child просто не може робити це  без вас. Тож, будь ласка, зробіть пожертву сьогодні", — доповнила Джилліан.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter