Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Актор Джо Елвін розповів про розставання з Тейлор Свіфт і новий фільм

Факти

17 червня
173

Актор Джо Елвін і минуле кохання

Актор Джо Елвін розповів про розставання з Тейлор Свіфт і новий фільм

 

 

Через рік після розриву з Тейлор Свіфт актор Джо Елвін уперше публічно заговорив про їхні стосунки. В інтерв'ю The Sunday Times Style Magazine Елвін щиро поділився своїми переживаннями щодо "складнощів розставання з довготривалими стосунками", які тривали шість з половиною років.

 

Він зізнався, що їм було важко "орієнтуватися" в цій ситуації, адже раптом усе особисте стало "загальнодоступним" через медіа. Елвін не приховує, що це було емоційно складно. "І правда в тому, що до останнього моменту завжди буде розрив між тим, що відомо, і тим, що говорять, — пояснив він. — Я змирився з цим".


Елвін не став коментувати альбом Свіфт The Tortured Poets Department, який, як вважають, містить натяки на їхнє розставання. Він наголосив, що поважає творчість Свіфт та її право на самовираження. Актор додав, що рішення про розставання було спільним, і вони від самого початку хотіли зберегти приватність стосунків. Він не хоче "перетворювати це на товар" і прагне йти далі, шануючи особистий простір обох.

 

 

Елвін також поділився досвідом роботи над новим фільмом "Види доброти" Йоргоса Лантімоса, де він грає разом із Еммою Стоун. Він згадав, що йому було "комфортно" працювати з нею, адже вони вже знайомі з попередніх проєктів. У "Видах доброти" він грає батька-одинака, який намагається повернути дружину з культу.


Актор зізнався, що відчуває себе "в чудовому місці" в житті, незважаючи на складний досвід розставання. Він вдячний за нагоду працювати з талановитими людьми та нові творчі виклики. В інтерв'ю Елвін також згадав про свій досвід роботи з режисером Лантімосом та про те, як він зберігає "легку атмосферу" на знімальному майданчику.


У фільмі "Види доброти" знявся зірковий акторський склад: Віллем Дефо, Маргарет Куоллі, Джессі Племонс і Хантер Шафер.


Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/

 

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter