Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Актор Алек Болдуін готується до суду. Суддя відхилив прохання про зняття звинувачення

Люди

Степан СЕМКІВ
25 травня 16:20
197
Джерело: Газета "Життєві історії"

Актор Алек Болдуін знову постане перед судом

Актор Алек Болдуін готується до суду. Суддя відхилив прохання про зняття звинувачення

Життєві історії

 

 

Суддя знову відхилив клопотання Алека Болдуіна про зняття звинувачення в ненавмисному вбивстві під час знімання фільму «Іржа» 2021 року. В Болдуіна немає іншого вибору, як постати перед судом у Нью-Мексико в липні.

 

42-річна операторка Галина Хатчінс втратила своє життя внаслідок того, що під час репетиції на зніманнях фільму Алек вистрілив із пістолета. Також було поранено режисера Джоеля Соуза.

 

Галина Хатчінс

 

Суддя відхиляв прохання Болдуіна припинити справу про стрілянину під час знімання фільму. Адвокати Алека заявили в п'ятницю: «Ми з нетерпінням чекаємо нашого дня в суді».

 

Рішення суддя Мері Марлоу ухвалила після того, як вона заслухала усні аргументи адвокатів і прокурорів Болдуіна в суді Санта-Фе 17 травня. Під час слухання спеціальний прокурор Карі Т. Моррісі сказав, що Болдуін «є відповідальним за вогнепальну зброю, коли вона потрапила в його руки». Зброяреві, відповідальному за зброю на знімальному майданчику, Ханні вже висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві.

 

Однак адвокати зіркового актора стверджують, що справу слід закрити, оскільки Моррісі не зміг надати важливих доказів під час засідання великого журі в січні, яке призвело до висунення Болдуіну звинувачення в ненавмисному вбивстві.

 

Джерело: https://www.the-express.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter