Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Адель підтвердила заручини з Річем Полом на концерті в Мюнхені

Люди

Богдана СВІТЕНКО
11 серпня 15:00
165
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Адель виходить заміж

Адель підтвердила заручини з Річем Полом на концерті в Мюнхені
Адель на концерті

Життєві історії

 

Співачка Адель нарешті підтвердила заручини з Річем Полом під час свого концерту в Мюнхені (Німеччина). 36-річна співачка повідомила шанувальникам, що виходить заміж, і блиснула діамантовою обручкою перед публікою.

 

 

Зачитавши в залі табличку з написом "Ти вийдеш за мене?", Адель відповіла: "Я не можу вийти за тебе, тому що я вже виходжу заміж!". Жінка й раніше натякала на новий етап у своїх романтичних стосунках.

 

 

Адель і 42-річний засновник компанії Klutch Sports Group, які зустрічаються від 2021 року, таємно заручилися минулого місяця. Річ зробив пропозицію Адель в її рідному місті Тоттенхем на півночі Лондона. Попри кілька місяців чуток про те,  що вони вже одружені, стверджують, що насправді пара тільки-но заручилася.

 

Раніше Адель уже була заміжня. Її стосунки з 50-річним бізнесменом Саймоном Конекі тривали з 2011 року. Однак 2019 року пара оголосила про своє розлучення, яке офіційно було завершено 2021 року. За час стосунків у них з’явився син Анджело. Для Саймона хлопчик став другою дитиною, а Адель тоді стала матір’ю вперше.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter