Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Адель планує випустити альбом

Люди

05 квітня
153

Нові музичні композиції від британської виконавиці

Адель планує випустити альбом


Адель готує новий альбом та, ймовірно, планує випустити його найближчим часом.

 

Джерело з близького оточення зірки повідомило The Sun, що життя виконавиці змінилося на краще, вона зараз дуже закохана. І саме це відображатиметься в її піснях. Також джерело додало, що новий альбом буде одним із найоптимістичніших за всю кар’єру співачки.

 

Зазначимо, зазвичай артистка робить доволі довгі перерви між випуском альбомів. Наприклад, крайній альбом "30"  Адель випустила за шість років після попереднього. Усього в альбомі 12 музичних композицій і він присвячений її 9-річному синові Анджело. Більшість треків дуже сподобалися шанувальникам британської виконавиці. З-поміж найпопулярніших пісень Easy on me, I Drink Wine, Love Is a Game, My Little Love та багато інших. У цих музичних композиціях виконавиця відображає складний період її життя розлучення з колишнім чоловіком Саймоном Конеккі, а також розповідає про материнство та виховання сина. 

 

Зараз Адель перебуває у стосунках зі спортивним агентом Річем Полом. Відомо, що вони познайомились на вечірці.

 

Нагадаємо, влітку 2021 року мережею почали ширитись чутки, що співачка зустрічається зі спортивним агентом Річем Полом. Уже восени відбувся перший офіційний вихід зіркової пари на публіку. Разом вони завітали на весілля гравця NBA Ентоні Девіса. Згодом британська співачка опублікувала перше фото з коханим, офіційно підтвердивши стосунки.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter