Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Адель натякає на свої заручини з Річем Полом

Факти

Богдана СВІТЕНКО
04 серпня 13:30
95
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Адель та її особисте життя

Адель натякає на свої заручини з Річем Полом

Життєві історії

 

Співачка Адель натякнула на свої заручини з американським спортивним агентом Річем Полом. Це трапилося під час її концерту в Мюнхені (Німеччина).

 

 

З6-річна співачка та 42-річний засновник агенції Klutch Sports Group зустрічаються від 2021 року. Попри багатомісячні чутки про те,  що Адель і Річ уже одружені, джерела стверджують, що насправді пара тільки нещодавно заручилася.

 

Адель зробила загадкове звернення під час свого першого концерту в Мюнхені. Перебуваючи на спеціально створеній арені, Адель сказала натовпу: «Що відбувається в моєму особистому житті? Нічого, тому що я готувалася до цього».

 

 

Попереду на співачку очікують іще декілька концертів, які також будуть проведені на стадіоні у Мюнхені. Цього разу, попри погану погоду, на виступі легендарної співачки було 75 000 фанатів. Через несприятливі погоні умови зірка була змушена призупини свій виступ, бо її темно-синя сукня із довгим шлейфом промокла. Адель звернулася до натовпу, сказавши: «На жаль, я змушена зняти цей чудовий шлейф, бо він мокрий і важкий». 

 

Раніше Адель була одружена з бізнесменом Саймоном Конекі з 2018 до 2021 року. В колишнього подружжя є 11-річний син Анджело.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter