Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аарон Пол розповів, що йому не платять за серіал Breaking Bad

Люди

06 вересня
180

Аарон Пол розповів, що йому не платять за серіал Breaking Bad

Аарон Пол — американський актор, відомий роллю Джессі Пінкмана в серіалі Breaking Bad, заявив, що стрімінговий сервіс Netflix не дає виплат за те, що транслює серіал. Про це повідомляє People.


Пол — учасник протесту SAG-AFTRA (протест гільдії акторів, себто профспілки за покращення умов праці) разом із колишніми колегами з "Пуститись берега" Браяном Кренстоном (Волтер Вайт) і Джессі Племонсом (Тодд Алкист) висловив своє незадоволення цією ситуацією.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Шоу живе вічно (серіал "Пуститись берега" — STORRIS) на цих стрімінгових платформах, і їхня популярність хвиляста. Днями я побачив, що Breaking Bad знову став трендом на Netflix. Я вважаю, що багато з цих сервісів не хочуть платити людям справедливу зарплату, і тепер настав час платити, і це одна з речей, за яку ми боремося", — висловився Аарон для Entertainment Tonight Canada.

 


Пол грав роль Джессі Пінкмана в культовому серіалі протягом п'яти сезонів. Він також повернувся до цієї ролі у сиквелі фільму El Camino.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Доповнимо, що SAG-AFTRA розпочали страйк у липні після неуспішних переговорів з AMPTP (Альянс кінематографії та телебачення). Серед вимог профспілки були кращі умови оплати та захист від нових технологій штучного інтелекту. Нині цей протест акторів, ведучих, режисерів, сценаристів тощо триває, через що чимало серіалів і фільмів перенесли на наступний рік, а то й на два роки.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter